Brunette 8/3

Åkte till ridhuset med Nina och tränade dressyr.

Först fick vi värma med att göra bågar inte till mitten och sen ut till spåret igen, skänkelviknning, volter och tempoväxlingar. Det gick sådär. Hon ville smita undan för skänkeln och att bli ställd, men sen gick det väldigt bra.

Sen fick vi rida på mittvolten i trav först. Då skulle vi flytta hästen inåt med yttersskänkel och yttertygel. Det gick ganska bra med när vi kom in på den lilla volten var hon jätteseg! Sen skulle vi flytta bogarna/hästarna ut till spåret igen. Vissa gånger gick det bra och andra gånger mindre. Sen galopperade vi på mittvolten. Det gick inte så bra, haha. Volten var antingen för stor eller för lite. Hon vart ofta förböjd x)

Sen skulle vi gå på mittvolten i trav och vid varje "kortsida" skulle vi vända in på en volt mot A/C.Det gick sådär i början med det gick bättre lite senare. Sen skulle vi göra det i galopp, fast dom små volterna skulle vara i trav. Det var svårt, men vissa gånger gick det bra :)


Trea LB-debuten i Åtvidaberg :D


Kommentarer

Hej! Vad kul att du kommenterar :) Förresten, jag tror faktiskt inte att dina föräldrar döpte dig till "anonym" så skriv gärna vad du heter!
Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0